Så här bokar du tid i lokalen!


Du loggar in på bokningsschemat genom att klicka på Boka föreningslokalen i menyn här ovan och bokar enkelt när du vill vara i lokalen. Din röda tagg (som skall finnas i lägenheten) kommer då att vara aktiverad under det bokade passet. Du behöver alltså inte ringa efter nyckel längre. Detta innebär att själva bokningen kopplas till den lägenhet där den röda nyckeln hör hemma.

 

Vem har ansvar för bokade lokalpass?

I och med detta blir det större ansvar som faller på dem som använder lokalen att se till att städning fungerar och att det inte blir skadegörelse. Se Regler för lokalbokning. Ansvaret ligger helt på innehavaren av lägenheten som bokat passet.

 

Det går att boka i två-timmarspass från 08.00 - 21.30. Totalt 7 pass för en hel dag, således. Varje pass debiteras med 50.- i efterhand. En hel dag från 08-21.30 kostar alltså 350.-


Problem med städning vid ankomst: Anmäl till fastighetsskötaren på tel: 076 9010150.


OBS! På grund av upprepade sena fester och störningar för omkringboende kommer det inte längre finnas möjlighet att hyra lokalen på fredagskvällar och lördagskvällar. 

 

Hur kommer jag in på bokningsschemat?

Klicka på länken här bredvid för att komma till bokningsportalen. Inloggningen är uppbyggd enligt följande system:

 

Adress+lägenhetsnummer enligt Skatteverkets lägenhetsregister. Numret skall finns på utsidan av din lägenhetsdörr. Numret brukar också stå på brev som kommer från myndigheter.

 

Exempel:Du bor på Tätorpsvägen 9a och har lägenhetsnummer 1203. Inloggning blir då 9A1203.

 

Lösenord: Saknar du lösenordet? Skicka ett sms till 0708720987 så sänder vi ditt lösenord. Ändra helst inte lösenord. Om du bokar lokalen med "fel" lägenhet kommer inte dörrlåset att fungera med din röda nyckelbricka. Alla lägenheter har en unik röd bricka. 

 

Bokningsportalen finns även som app till din Android-mobil eller Iphone.

 

Samfälligheten hoppas att detta skall leda till att fler upptäcker vilken fin lokal det finns för olika ändamål.

 

Problem med inloggning etc:

Kontakta Staffan på tel 0708 720 987.